Sponsorschappen

Welkom op de sponsor informatiepagina van de Wetenschappelijke Vergadering Dermatologie 2020.

Wetenschappelijke Vergadering Dermatologie

Geachte relatie,

Op vrijdag 6 november aanstaande organiseert de afdeling Dermatologie van het Amsterdam UMC de Wetenschappelijke Vergadering Dermatologie 2020. Deze vergadering is bij uitstek de gelegenheid om u te presenteren aan de doelgroepen die voor uw bedrijf van belang zijn. Op deze pagina geven wij u aan hoe u uw producten of diensten onder de aandacht van de deelnemers kunt brengen.

Voor eventuele inlichtingen kunt u contact opnemen met het congressecretariaat op onderstaand nummer.

Met vriendelijke groet namens de organisatiecommissie,

 

Menno de Rie – Amsterdam UMC
Voorzitter organisatiecommissie

Secretariaat Mediscon  |    secretariaat@mediscon.nl  |   020-2082106

Inhoud Sponsorschap

Digitale Exposure

Op de volgende twee manieren zorgen we dat de aandacht van de deelnemers gericht wordt op uw producten en/of diensten.

Promotiefilm of -presentatie

Tijdens het online programma zullen verschillende programmablokken worden gestart en gesloten met een film of presentatie van de sponsors. Wij vragen u om een film of presentatie aan ons aan te leveren van 30 seconden. Dat kan een bedrijfsfilmpje zijn, maar ook een PowerPoint presentatie waaraan een stem wordt toegevoegd.

Indien u een film aanlevert, dan maakt het bestandsformaat niet uit (onze technici kunnen alles verwerken), maar het is wel belangrijk dat de kwaliteit ten minste HD is. Kiest u voor een PowerPoint presentatie van bijvoorbeeld 6 slides, dan kunt u instellen dat elk van de slides gedurende 5 seconden worden getoond. Het toevoegen van een stem (voice-over) aan de presentatie is makkelijker dan het lijkt. Klik op een van de onderstaande knoppen voor een korte instructie per platform (Windows of Mac). De deadline voor het aanleveren van een filmpje is maandag 2 november om 10.00 uur.

 

Webpagina met informatie

Iedere sponsor krijgt de mogelijkheid om een webpagina op de website wvderma2020.nl te vullen met informatie. Bekijk het voorbeeld van het fictieve bedrijf “Medipunt” door op de onderstaande knop te klikken. De pagina krijgt een speciale naam, te weten: www.wvderma2020.nl/uwbedrijfsnaam. In het voorbeeld van Medipunt is de pagina dus te vinden op wvderma2020.nl/medipunt.

Wij zullen de deelnemers tijdens de pauze-momenten en aan het einde van de online meeting wijzen op de verschillende sponsorpagina’s die op de website te vinden zijn. Daarnaast raden wij u aan om de directe link naar uw webpagina (wvderma2020.nl/uwbedrijfsnaam) te tonen in uw bedrijfsfilm of -presentatie (zie hierboven).

U bent vrij in de hoeveelheid informatie die u graag wil tonen op deze pagina. Wij zien uw content (contactgegevens vertegenwoordigers, brochures of links naar bedrijfsfilmpjes) graag uiterlijk donderdag 29 oktober om 10.00 uur tegemoet op e-mail adres jochem@mediscon.nl. Vanzelfsprekend stemmen we de inhoud van deze pagina voorafgaand aan de meeting met u af.

 

Voorbeeld sponsorpagina Medipunt

Aanwezigheid tijdens opnames

Locatie opnames

De web seminar wordt opgenomen en uitgezonden vanuit het Amstel Boathouse in Amsterdam. Het adres is Amsteldijk 223 (1079 LK) in Amsterdam.

Attentie!

Helaas is het op dit moment door de corona beperkingen NIET mogelijk om als sponsor aanwezig te zijn. Enkel sprekers met aan actieve rol komen (kort) naar de locatie. Indien de situatie verandert zullen we dit aan u laten weten en u (weer) uitnodigen om naar Amstel Boathouse te komen.

Programma

De online uitzending start om 09.30 uur. Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden als sponsor

Als u zich wilt aanmelden als sponsor, stuur dan een e-mail naar het secretariaat en voeg de volgende informatie toe.

  1. Volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon
  2. Volledige naam en functie van degene die het sponsorcontract tekent
  3. Logo (zowel JPG als EPS versie), korte bedrijfspresentatie (50 woorden) en een link naar uw website
  4. Factuuradres, BTW nummer en (optioneel) purchase order nummer